Ibland är det bara roligt att göra någon glad och en fin avslutning på året. Tack till Fatima och till alla andra en God Fortsättning på det Nya Året.
Mer bilder med Fatima kommer ni att kunna hitta under Våra Modeller.

Läs hela inlägget »
Etiketter: modell för en dag!
Så var det dags att fira 5 år. Tänk vad tiden går fort. Känns inte som så länge sedan vi stod där och målade om våra rosa väggar.
Nu fem år senare är studion sig inte lik. Massor med nya produkter, bakgrunder, tavlor och tjänster.
Vissa av oss har flyttat från stan, men finns ändå kvar hos oss i tankar och i väggarna. NextStepStudio var till för och är till för att kunna njuta en liten stund från allt som kan tynga ens själ. Här skall det alltid finnas glädje i det vi gör och en utmaning i att fortsätta att utvecklas inom det vi älskar.

Men vad skall vi hitta på för erbjudande...
Vi gör som så att alla som fyller år i år bjuder vi på fotograferingen av någon av de klassiska fotograferingarna, barn, syskon, familj och parfoto. Du spar 800:- kronor och betalar bara för det du önskar köpa. Små barn som fyller halvåret får också vara med i vårt firande.

Vill man köpa till makeup/hårstyling så betalar man för det.

Vi slänger in en extra bonus också. Vi ger dig 10% i rabatt på våra filer och produkter som
du önskar köpa.

Erbjudandet gäller endast under bokade fotograferingar under maj och juni 2017.

Var med och fira hos oss på NextStepStudio.
Läs hela inlägget »
Etiketter: erbjudanden

Inte vart det så mycket bloggande, men vi fortsätter och lovar att det skall bli mer. Mycket har hänt de senaste månaderna med nya produkter och bakgrunder. Massor av nya kunder också förståss.

Det har hunnit bli ljusare ute och vi funderar på hur vi ska fira vårt 5 års jubileum. Nått nytt erbjudande? Vi fyller ju år. Vi får se vad vi hinner hitta på.

Haft den stora glädjen att få jobba ihop med en ny makeupartist i studion. Nina heter hon och äntligen fick vi chansen att göra något tillsammans.

Nu är det dags att ta hand om våra studenter. Det gör vi med ett special erbjudande.
Vi hoppas ni gillar det. Det är ett bra pris och vi lovar fina bilder för resten av livet.

Vi hade besök av Gustaf i studion. Alltid lika roligt när killar hittar oss.
Fixat lite nytt på hemsidan, nu när vi ändå bloggar lite.

En annan glädje var att katten som varit borta i tre veckor kommit hem igen. Hungrig som bara den. Åt upp all kattmat som erbjöds och sedan 3 prinskorvar, 2 köttbullar och ett rått ägg. Man blir nog hungrig när man är ute och flirtar på det sättet.

Så allt för denna gång, så hörs vi snart igen.

Gert
Fotograf

Caroline S

Läs hela inlägget »
Etiketter: just talking!
Så var det ett nytt år som börjar. Kallt och mörkt därute i kylan, men för var dag blir det ljusare och förhoppningsvis varmare.

I studion, i blixtarnas sken, är det varmt och mysigt. Tillsammans med Anna och Sofia fixade vi lite bilder till Anna's hemsida. Vi hade lite kort med tid, men vi hann en hel del iallafall.

Vill ni se fler bilder på Anna så kan ni snart hitta henne bland våra modeller.

Det fick bli ett kort blogginlägg, men det blev iallafall ett. Så nu är det bara att köra på.

Annat nytt för året är vår nya samarbetspartner Photoever, som hjälper oss med fantastiska fotoböcker. Handgjorda äkta fotoböcker med högsta kvalite. Massor av olika material och modeller. Läs mer om dem på www.photoever.se
 Vi kommer också att sälja deras tavlor såsom WallArt ,Acrylic/Plexi och Canvas.
Nya tryckta bakgrunder har också dykt upp till studion, något vi ser fram emot att få sätta kameran i.

Så det nya året startar fint tillsammans med Anna och lillasyster Sofia.

 
Läs hela inlägget »
Etiketter: gott o blandat!
Igår tog vår egen Lisa studenten, så gjorde också hennes kusin Adam. Vi tog oss in till stan för att sluta upp utanför Carlforska skolan, där redan massor av människor stod och väntade på sina barn. Efter att ha trängts och sett dom fara iväg i värmen på sina flak var det bara att fara hem och göra iordning inför deras hemkomst.

Här lite bilder från Lisas och Adam's tid innan de lämnade oss för kvällens firande.
loading...
Läs hela inlägget »
Etiketter: gott o blandat!

En lite varmare dag, men kanske inte den allra varmaste. Men vad gjorde det när vi fick chansen att fota lite tillsammans med Emelie. Solen sken, men lite småkyligt kändes det till och från.
Att fota ute skapar helt nya möjligheter när man tar sina bilder. Man kan utnyttja miljön, hitta färger och ljus så man är inte lika låst som man är i studion. Naturligtvis medför det också en hel del saker som man inte har kontrollen över, men det spelar ingen roll.
Hur som helst var det väldigt skönt att sparka igång våren och sommarens utomhus fotograferingar tillsammans med Emelie.
Nu kan det bara bli varmare!

Modell: Emelie Gunnarsson
Fotograf: Gert Bohlin

loading...
Läs hela inlägget »
Etiketter: portfolie modell

Här kommer en samling med bilder från vår dag tillsammans med Emma. Vi körde hårt i några timmar vilket gav oss detta i bildväg. Tack Emma för en riktigt rolig stund tillsammans. Du var kanon.

Fotograf: Gert Bohlin
Modell: Emma Talajic'
 

loading...
Läs hela inlägget »
Etiketter: portfolie modell
Äntligen står våren för dörren och dagarna blir allt ljusare och varmare. Avslutar vinterhalvåret med lite bilder från Lisas fotodag tillsammans med Karpatia och Krypton. Vad jag minns från dagen var att det var väldigt kallt och att solen hade börjat gå ner.
Prövade ljuset från flera olika håll för att få lite variation på bilderna och att undvika att bli översprungen av de små fyrfota vännerna.

Nu när våren knackar på dörren så passar vi samtidigt på att fira 3 år i våra lokaler i Västerås. Detta gör vi med flera olika erbjudanden. Så passa på och få lite bilder på er själva eller på barnen eller varför inte på katten eller hunden. Vi önskar iallafall alla en underbar skön vår och hoppas vi möts i studion.
loading...
Läs hela inlägget »
Etiketter: gott o blandat!

På grund av inställd fotografering i helgen fick jag lite tid över till att möblera om lite i studion. Som med mycket annat så börjar det som ett litet projekt till att växa sig allt större. Hade egentligen bara tänkt att städa av lite extra noga, så det skulle bli lite fint. Men det slutade med flyttande av bakgrunder, skrivbord, möbler och tog betydligt längre tid än tänkt.
På kvällen så hade jag kameran till hands och kom på att det var länge sedan jag lekt med bakgrundsbilder. Jag brukade förr ta bilder på saker som skapade lite roliga mönster, kontraster som man sedan kunde lägga in tillsammans med sin huvudbild för att skapa lite roliga effekter och förändra känslan i bilden.
Så här kommer en bild skapad på detta sättet. Finns mycket roligt man kan göra om man får lite tid över en helg.

Läs hela inlägget »
Efter flera veckors pillande med lite design, bilder och text, så släpper vi den. Allt är inte klart och mycket finns kvar, men det har varit roligt att fixa lite på den iallafall.

Hoppas ni gillar det nya utseendet?

Kommer mer efter varv, så får vi se vad som är på gång. Hösten är här och kylan håller oss inne i studion. Hoppas vi skall hinna med något ute innan det blir alldeles för sent. Några roliga fotograferingar är på gång och en riktig makeup fest. Så vi ser fram mot en skön tid i studion.
Läs hela inlägget »
Etiketter: gott o blandat!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter