Månaden som gått

2017

September 2017
Vilket dåligt väder och kallt till på köpet. Jobb, jobb,  jobb. Men passade på och ta chansen till en kurs tillsammans med Jakim Carlsson i FashionNude fotografi.
Lärde mig väl lite nytt som man ta med sig, men framför allt fick man inspirationen tillbaka till att skapa egna bilder igen.
Vi fotade både i studio och utomhus med bara befintligt ljus. Riktigt roligt.
Vi hade också en mycket duktigt modell Olga K, bosatt i Paris, men ursprungligen från St Petersburg.


 

Augusti 2017
Hade äntligen kommit ikapp och kände att nu skulle det bli lite tid över till egna projekt. Hann inte tänka färdigt innan höstens fotograferingar och jobb knackade på dörren.
Ett roligt jobb var att ta lite reklambilder tillsammans med Carro för ett sportklädes företag. Spännande och roligt att starta hösten med.

Juli 2017
Då var man igenom studenterna. Tyvärr så fick man inte fota sin egen dotter.
Men annars så var allting fint och sommaren hade kommit för att stanna. Iallafall för ett tag, kan man hoppas.

Juni 2017
Så var då juni här med sina bröllop och studenter. Fullt upp, så det var bara att jobba på.
Tråkigt med att det fortfarande var lite småkyligt i luftyen och alldeles för mycket regniga dagar.

Som sagt en månad med många skiftningar.

Maj 2017
Planering till årets första bröllopsfotograferingar. Startar upp med två bröllop helgerna efter varandra i juni.
Blev tuffare än vad man kan förvänta sig, men sånt är livet.

Massor av jobb från Photografen som skall hinnas med inför studenterna.

Tuff månad på många sätt.

April 2017
Flera jobb och planerieringen av att NextStepStudio fyller 5år. Massor att göra, men också ett trevligt avbrott med att Hanna kom och hälsade på.

Fixade till litet erbjudande till firandet och också lite pillande med att försöka få till lite bildspel till YouTube.

En riktigt kul månad för NextStepStudio.

Mars 2017
Länge sen nu vi hade en kille i studion och vilken kille sen. Underbar att fota. Klockren på alla sätt. Ibland är det bara så enkelt att få till det.
Kom på att vi faktiskt fyller 5 år i år. Måste vi väl försöka få till något roligt till. Nått erbjudande.
Gäller att komma ihåg bara.

Börjar ljusna lite därute när man åker hem på kvällen och så även på morgonen.

Februari 2017
Nu var äntligen alla bakgrunder på plats. Nya möjligheter att leka i studion. Besök av lilla Joel, som gillade våra bollar. Fullt upp på alla sätt. Både med barnfotograferingar och Modell för en dag.
Beställde också lite nya produkter från vår nya samarbetspartner Photoever eller ExtremaAlbum beroende på vem man är.

Fortfarande mörkt och tråkigt ute i det fria, men varmt och skönt i studion. Men snart går vi mot ljusare tider. När allt är som mörkast då vänder det och snart står vi där i värmen och fotar fantastiska bröllopsbilder.
Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.

Januari 2017
Mycket att arbeta ikapp med alla jobb både  på NextStepStudio och på Photografen och JustNu. I studion skulle nya bakgrunder på plats och det skulle fixas för nya bilder. Anna kom över och önskade lite nya bilder. Hon hade med sig sin lillasyrra så vi jobbade på i högt tempo.
Skönt med lite roliga bilder i ett annat kallt, tråkigt och mörkt januari.

Oktober 2013:
Ingen rolig månad varken i väder och vind eller på jobbfrpnten. Sofie hade fått slutat sitt jobb efter konkurs uppe i Stockholm och jag själv var väldigt trött pga. av allt veckoarbete. Tufft från två olika håll, men då passade vi på att försöka uppmuntra varandra och få tillbaka aptiten på vårt bildskapande. Sofie fick ställa upp som modell och denna gång försökte vi beskriva lite mer negativitet i våra bilder. Känns så här efteråt som om detta verkligen passade oss både i stil och bild. Lite gladare blev vi också efteråt av ha skapat något tillsammans igen.

September 2013: Mycket jobb i veckorna för oss alla på våra respektive arbetsplatser utanför Next Step Studio. Camilla har äntligen hittat ett jobb som hon trivs med. tyvärr ligger det fortfarande väldigt långt bort.
En annan possitiv sak var att jag efter många år tog kontakt med Bahareh igen och frågade om hon ville göra något ihop med oss. Visst, svarade hon, men ska flytta till Dubai om en vecka. Fanns inte mycket att göra än att snabbt få till något tillsammans. Vi bestämde att träffas till helgen som kom och då passade vi på att ta en hel del bilder. Fyra olika sessioner både i studio och ute. Bahareh var precis så bra som jag hade väntat. Du är kanon Bahareh.

Augusti 2013: Sommaren håller i sig. Det här måste vara den underbaraste sommar på väldigt, väldigt länge.
Denna sommar har jag ägnat stor del av min tid på mitt andra jobb att fotografera en massa bröllop, vilket har varit fantastiskt roligt. Fantastiskt roligt var också att Nadde kontaktade mig för att göra en fotoshoot. Nadde var en av de första modeller jag någonsin fotograferade.

Juli 2013: Vilken sommar vi har. Det är varmt och vackert väder hela tiden. Några droppar regn, men sedan vackert väder igen. I år fick jag lite semester och lyckades fara ned till Rhodos en vecka. Riktigt skönt och varmt.
Fick också möjligheten att fota Ronja igen. Vi hann ta lite lite blandade bilder under vår eftermiddag tillsammans. Fler bilder hittar du under Ronja bland Våra M
odeller.

Juni 2013: I juni hade vi många roliga och lite speciella fotograferingar. Något som vi älskar på Next Step Studio.
En speciell gravidfotografering tillsammans med Madeleine, som verkligen gjorde sitt yttersta för att få bra bilder. Vi hade Jade en liten brottar rottweiler valp, som faktiskt inte var överallt hela tiden. Flera familj o modellfotograferingar som också tog oss ut i naturen. Det är detta som gör det så roligt att fotografera och skapa lite annorlunda bilder än det vanliga standardiserade stuket på bilder.

Maj 2013: Camilla kom hem från Göteborg och vi passade på att försöka överträffa oss själva under en spontan fotografering tillsammans med Alexandra. Jag skojade till det med Camilla om att det skulle vara kul med en dragkedja i ansiktet och Camilla hoppa på tåget, vilket kom att leda till denna helt fantastiska makeup. Kan bara säga att Camilla är nått alldeles extra när hon sätter den sidan till. Tack Camilla och Alexandra för ni gav mig dessa bilder.

April 2013: Nu hade det äntligen börjat bli lite varmare ute. Våren var i antågande och naturligtvis passade vi på att ta oss ut i vårvärmen med en session tillsammans med Emelie. Vi for ut till Störmsholms slott och vandrade runt. Det kanske inte var så varmt som man kan tro av bilderna, men modeller är tåliga och klarar av det mesta vad det gäller väder och vind.

Mars 2013: Lite ljusare ute. Lite sol, men ack så kallt fortfarande. Pysslade på i väntan på resultatet från Kv Igor tävlingen.  Lite familj och barnfotograferingar också en rolig fotografering tillsammans med Marek. Som önskade sig lite egna bilder både till jobbet och sig själv. Camilla kom också på besök vilket lös upp vår vardag.

Februari 2013: Kallt, kallt, kallt. Vi saknar Camilla och arbetar på i kylan. Vi har varit lite slöa denna månad, men vaknade till liv inför en tävling på KV Igor., tema "Modeikon". Vi spånade ihop våra okloka huvuden och kom fram till....något kyrkligt i ikonväg och något motsatt modemodelligt åt det andra. I slutänden blev det lite kyrklig madonna.
Riktiigt roligt när Hanna ställde upp som modell till våra dumheter. Vi tog oss vidare till final, men tyvärr vann vi inte. Till Sofie´s förstörda shoppingtankar.

Januari 2013: I väntans tider. Känns som om vi går i väntans tider. Camilla har farit iväg till Göteborg och skapat ett litet tomrum hos oss. Vädret skänker oss ingen större glädje och det känns väldigt mörkt där ute. Vi har fullt upp på våra nu ordinarie jobb. Men snart kommer solen att komma fram och vi kommer att vakna till liv igen. En månad kvar till mars och sen blir det bara bättre och bättre. I januari hade vi Tanja med familj på besök. Hon var också i väntans tider, så vi kände oss inte ensamma och det dröjer inte så länge innan Camilla kommer hem på besök igen. Så vi stampar snön från vår skor och stiger in i studiovärmen. Sätter på lite musik i högtalarna och återigen sprider sig ett leende över våra läppar. Dags att ta lite nya bilder och få alla våra kunder att känna sig fina i vintermörkret.

2012 Next Step Studio öppnar sina portar.

December 2012: Lite av en sorgens månad i väntan på att Camilla ska lämna oss för studier i Göteborg. Detta betyder att hon försvinner, men inte att hon slutar. Hos oss slutar man inte, man gör annat också. Lång julhelg då vi fick långväga besök från tidigare modeller. Trots det kalla och tråkiga vintervädret så lös de upp vår studio under några dagar. Så ett stort Tack till Hanna och Alexandra för er tid.

November 2012: En helgdag uppgav vi för specialerbjudande på facebook. Fyra vinnare fick en Gratis dag hos oss. Så en heldag med massor av skratt och leenden. Appropå vädret. Känns att vintern närmar sig, kallt, regnigt, snö och mörkret har börjat lägga sig. Vi ser redan fram emot att våren ska närma sig. Vi hade också besök av en av Västerås kända bloggerskor Marlene.

Oktober 2012: Eftersom vi nu är dubbelarbetande så håller studion bara öppet på helgerna. Sofie pendlar, Camilla studerar och jag själv jobbar på Photografen i Västerås. Så hösten är tuff vad det gäller arbete. Trots att vi jobbar i veckorna, så ser vi fram mot helgens bokningar.

September 2012: Långa veckor blir det för en del av oss, men inget ska hindra oss från att göra det vi brinner för. Vädret har inte blivit bättre, så sommar och höst flyter in i varandra. Man får vara glad de dagar då solen skiner ute. Vi hoppas på bättre väder i oktober.

Augusti 2012: Massor av roliga kunder att få chansen att fotografera. Vi har fått börja planera bokningarna lite utefter hur vi jobbar i övrigt. Själv började jag praktisera hos Photografen i stan i veckorna, Camilla går på kurs hos Miroi och Sofie jobbar varannan vecka i Stockholm så vi har bara helgerna till vårt förfogande.

Men vi njuter varje sekund vi jobbar ihop och vi känner från er kunder att ni tycker det är kul att komma till oss och ni är nöjda med resultatet. För oss är det precis vad vi önskar.

Vi passade på att göra omklädningsrummet lite mindre för att få plats med ännu mera bakgrunder för att öka variationen i våra bilder. Äntligen kom fasanerna på plats.

Juli 2012: Lite semester, men inte var vädret det bästa. Kändes som väderprognoserna avlöste varandra med att ha fel. Kändes lite som lotto, man kunde bara hoppas att de skulle ha rätt nån gång. Med andra ord en blöt månad. Vi fick iallafall fint besök av Sarah Eckardt som rest upp till oss för en dag att ta lite bilder. Vi hann som vanligt med en hel del under vår dag tillsammans. Sarah är en helt fantastisk modell att jobba ihop med och vi önskar henne all framgång hon kan få.

Eftersom det var semestermånad så hann vi med en hel del annat roligt också. Ronja kom på besök och vi hann också med och ta lite personalbilder när vi hade en stund över.

Juni 2012: Massor av fotograferingar och ett underbart väder. Mest spännande var nog ändå vår häst o modellfotografering ute på landet. Camilla skötte makeup o styling och Sofie såg till att allt flöt som det skulle med vår fyrfotade modell. Camilla höll sig lite på avstånd vid själva fotograferingen inte på grund av hästen utan för alla blodätande kryp som for omkring i luften. Stor eloge till Sophia som modellade som ett riktigt proffs trots de små djuren i luften.

Maj 2012: Äntligen kändes värmen ordentligt utanför studion. Bara sitta och mysa utanför medans man väntade på att kunden som hade bokat sig skulle dyka upp. Vi såg också fram emot att fara till Hallstahammar på en stor modell och fototräff. Linnea som var en långväga gäst hade bokat in sig hos oss för en fotografering, som började i en verkstad. Dörrarna var öppna och en kille stod och mekade. Vi frågade snällt om vi kunde få ta några bilder därinne på vår modell. Vi är mycket tacksamma att han sa ja.

Vi passade också på att fota lite egna bilder för studentfoto, där vi kunde sätta vår prägel på bilderna.

Med andra ord en månad med massor att göra.

April 2012: Känns lite som sparlåga, när Sofie jobbar varannan vecka i Stockholm och Camilla far omkring i Asien, men en del har vi fått gjort iallafall. Det har tävlats på Facebook och vi känner att vi fått in lite rutiner i vårt system för "Modell för en dag" fotograferingar. Känns att vi har hittat flera olika stilar i studion och ett system som fungerar, så vad vi saknar är fler bokningar. Sitter och jämför våra bilder idag från vår studio, med andras och ser att vår tanke från början var rätt.

Vi vill kunna leverera bilder vi kan känna oss nöjda med och som det ser ut nu, så är vi riktigt stolta.

Så vi ser fram emot att ta nya tag nu i maj när Camilla är tillbaka och solen förhoppningsvis lyser därute på oss.

Mars 2012: Varför en fotostudio?

Varför inte! Vi älskar det vi gör. Vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi kan inte låta bli att göra det vi gör. Vi helt enkelt brinner för det vi gör.

Så fick det bli. Jag blev utkastad ur studion där hemma för sonen tycker att han ska bo där nu. Jag hittade en lokal i Västerås som skulle fungera och frågade mina tidigare.....frågade och frågade....de tyckte vi måste göra något och på så sätt skapades Next Step Studio. Under flera veckor renoverade vi lokalen och fick ordning på allt. Vi hade invigning med massor av folk hela dagen. Vill passa på och Tacka alla som kom. Vi började vår Facebook sida och jobbar hårt med att hitta vår stil i studion på bilder. För oss gäller det att hela tiden försöka hitta det där lilla extra som gör bilden unik och personlig. Vi försöker hela tiden hitta nya ideer att utvecklas och vi hoppas att ni kommer att gilla det vi gör och kommer och får en makeover och en massa riktigt bra bilder. Plus att ni har riktigt roligt under tiden ni är hos oss.

Februari 2012: Mycket att göra. Hjälpa till med nedläggningen i Västerås tillsammans med Tanja, vilket sänkte humöret och lusten på oss båda. För att sedan tillsammans med Sofie och Camilla bygga upp någonting nytt. Två ytterligheter så fulla av olika känslor och yttringar. Hårt arbete, men ändå en månad som känns som starten på någonting nytt.

Hann ta en hel del bilder innan det andra kom emellan och en av modellerna var Sarah Eckardt. En fantastisk och mångfasetterad modell, med massor av inlevelse och känsla i det hon gjorde. Verkligen roligt att få chansen att arbete med henne. Passa på och gå in och titta på våra bilder vi tog under "Våra modeller".

Vädret, ja just. Kanske inte det bästa, men inte jättekallt, inte så soligt, men inte heller regn och snö. Så för februari så får man vara nöjd.

Januari 2012: Ett nytt år att se fram emot. Hoppas 2012 blir lika roligt som 2011 (bortsett från slutet).

Började med att redan i början på månaden fotografera Alexandra från Kolbäck. Riktigt kul, vi passade på en dag när jag det var lugnt och inte så mycket att göra. Vi fick med oss en hel del bilder från dagen.

I slutet på månaden kom så beskedet "Vi lägger ner".

Inte mer än väntat, men som vanligt sättet det sker på är under all kritik.

Så synd, på något så roligt.

Får inte glömma Sarah E, som kontaktat mig om en session skulle komma upp i slutet av månaden.

Men pga av sjukdom så blev den av i början av februari. Innan jag skriver om februari, vill jag bara säga

"En helt otroligt duktig modell!". Fantastisk på att ge mig bra bilder att jobba med. Men mer om det i februari.

2011 Beginning of an end.

December 2011: Hur inspirera när alla bara känner att allt bara rasar samman. Det är i dessa lägen det känns skönt att arbeta med ungdomar, som trots tunga lägen hela tiden ändå rör sig framåt. Vi körde mycket inspirationsfotograferingar och lyckades få ihop en fungerande verksamhet. Bilderna började bli bättre och bättre och återigen så lovades en bättre framtid. Själv känns det ändå som en gammal Hoola Bandoola låt "Vem kan man lita på" när ingenting finns kvar.

Och sen till vädret....Ingen snorkall vinter än och snön ligger inte kvar på backen.

Alltid något.

Får inte glömma att jag lyckades få åka iväg tillsammans med Maria och några vänner till Krakow i Polen på en kort semester. En helt underbar stad med allt man behöver för att ha riktigt kul. Verkligen något att rekomendera.

November 2011: En månad som börjar bra och slutar i kalabalik. En stor fest fylld av glädje och framtidstro. Skapandet och kreativiteten sprudlar och alla har hittat inspiration. Allt detta dör under en dag mycket dyster dag. Ingen vet längre vad som kommer att hända och det lär bli svårt att hitta tillbaka. Så det blir att ta nya tag och finna ljuset i slutet av tunneln. Everything change not always to the better. Får trösta sig med att snön inte fallit än och att tiden läker alla sår. Har iallafall många possitiva minnen från månaden som snart har gått. En liten fest bild att hålla till godo med från dom underbaraste människor jag träffat på länge.

Oktober 2011: Nytt fotoansvar. Finns så mycket att ta tag i och utveckla, vilket kommer att bli väldigt spännande om inte saker och ting förändras. Så just nu blir det fullare än fullt. Men hoppas på att kunna få någon liten stund över. Hur är det då med vädret. Varmare än vad det kanske borde vara, men mörkt och lite kasst. Men som med allt annat så kan det säkert varit värre. Lägger in nån bild från vår inspirationskväll då jag bjöd in två modeller jag tidigare hade arbetat med för en kväll på The Studio..

September 2011: Mycket att göra med alla jobb. Tiden bara springer iväg och det egna fotandet får vänta.

Hann iallafall med att göra färdigt lite bröllopsbilder och bilderna på Alexandra. Med andra ord så har det fotats en hel del men inte för hemsidan. Som det ser ut just nu så är det ganska fullt fram till jul. Så håll till godo med några bilder från jobbet.

Augusti 2011: Hösten kommer snabbt. Det blir mörkare och kyligare på kvällarna och man känner att man nog inte hann få nog av sommaren som lider mot sitt slut. Själv hann jag iallafall med en kort semester till västkusten och trots ett lite taskigt väder så lyckades barnen ta sig i vattnet. Vid frågan om det var kallt, så fick man ett entydigt.

- Bara så, typ.

Vilket måste betyda att jag inte skulle bada. Tror jag.

Dags att möta hösten och ta lite mer bilder innan det blir för kallt för utomhus sessioner. Så hoppas jag hinner och får lite tid över. Man vet ju aldrig. Snart är väl julen här.

Juli 2011:  Jaha, var det här semestermånaden, jag som precis börjar komma ikapp. Riktigt roligt bröllop jag fick chansen att vara med och fota på, så tack till Henrik och Kristina. Får inte glömma The Orchestra som ville ha lite promotionbilder inför sin lilla Englandsturné. Vi skulle ta bilderna innan de skulle spela tillsammans med fd. Kinks i Kolbäck. Problemet var att blixtovädret hade slagit ut all ström, så vi hade det lite spännande innan vi fick allt att fungera.

Ja, så har vi vädret som jag ser som en följetong. (Ska kolla sen bakåt i mina texter om det verkligen var bättre för). I juli var det väl inte så bra, men inte så dåligt heller. Det har regnat ordentligt, med strömavbrott och det har varit kvaft och fuktigt mest hela tiden. Inte stekande sol, men inte heller något att riktigt klaga på heller. Så juli sammanfattas med att det varit väder.

Juni 2011: Dags att hinna ikapp allt som ska göras. Mestadels bara jobba och ingen fritid. Återigen vackert väder, men till vilken nytta. Ny bekantskap i Alexandra, som var riktigt rolig att jobba med. En känsla för att hon faktiskt skulle kunna bli riktigt duktig som modell. Första gången och ändå så pass bra. Roligt var det iallafall. Annars inte så mycket mer än en massa retusch och fotande medans dagarna bara gick och snart var det juli.

Maj 2011: Äntligen lite värme ute, men ack så mycket att stå i. Så naturligtvis fick man aldrig riktigt chansen att njuta av den fantastiska vårvärmen. Hade tänkt och passa på sista helgen i maj under Hallstaträffen att ha det riktigt skönt, men vädret var väl inte helt hundra, men det funkade.

Hade tagit lite bilder tidigare som skulle göras färdigt, men det blev lite fler under träffen, så det gällde att bli färdig med både det privata och jobbet.

April 2011:  Äntligen så kom det lite värme och sol, vilket omedelbart resulterade i att det var dags för lite utomhussessioner. Emelie var snäll och ställde upp helt spontant på en liten tur ut i grönskan. Några dagar senare fick jag besök av Frida T, som behövde lite nya portfoliebilder. Vi körde några bilder i studion i "Prova på modell" stuk och tog oss sedan ut i det fina vädret och körde lite utomhus. Underbar modell att jobba med, så man får hoppas på fler besök framåt sommaren.

Hur gick det då med The Studio tävlingen? Svaret måste tyvärr bli långsamt. Vi vet att vi lyckades ta oss till final, så nu står det mellan fyra bilder/sessioner. Vi får vänta och hoppas på det bästa.

Snart är det maj månad och Hallstaträffen för modeller, fotografer och makeupartister. Något att se fram emot och en kall öl i solen på altan till Brukshotellet.

Får inte glömma vår inspirationsdag på The Studio. En massa modeller, men vem stiger fram som något extra. En fotograf som väljer modella framför att fota. Hade ingenstans att lägga dom, så det fick bli här. Ny stjärna, Andre.

Mars månad. Kall och blåsig men ändå så vet man att våren närmar sig. Nån gång iallafall. Vad hände den här månaden då. Jo, en intern tävling mellan alla The Studio´s i sverige. Cool. Camilla som jag jobbat med tidigare och nu på The Studio undrade om vi skulle vara med. Jag kontaktade Louise, som är en djäkel på modellande om hon var intresserad och hon var lika possitiv som sist jag pratade med henne för ett år sen. Vi bestämde oss för något eget tema med välta fåtöljer och svart/vita färger. Vi tyckte vi lyckades riktigt bra med det vi hade bestämt. Vi passade på att ta lite bilder under sminkningen och efter i hissen och parkeringshuset. Dessa bilder hittar du under Våra modeller/Louise E. Tävlingsbilderna och dom andra från sessionenerna till tävlingen kommer upp lite senare. Två bilder hittar du här under senaste nytt. Den till vänster och månadens bild i mars. Ett litet smakprov.

Vi får se hur det går i själva tävlingen lite senare.

Februari: Lika kallt ute som inne kunde det kännas ibland. Var lite imponerad av Elin, en fotograf på The Studio, hur hon satte ett speciellt ljus med bara en blixt. I stället för att klura ut hur, så hyrde jag in henne en förmiddag så att hon kunde visa mig närmare hur hon gjorde. Kursen vart lite kort, men vi hann prata en hel del smörja istället. Var kursen givande? Visst, nu kan jag göra runda ringar med en bouncer. Hehehe. Har fotat en hel del under månaden, men inte så mycket som kommer upp här.

Jo, jag hann med en session med Lars S, en tidigare modell jag jobbat tillsammans med som behövde lite nya bilder. Vi bestämde oss för att starta ute och hittade ett fallfärdigt hus där vi tog några bilder och avslutade med några enkla studiobilder. Lasse hade utvecklats en hel del vad det gällde posering sedan sist. Man kan säga att han var självgående i poserandet.  Hela fotandet var gjort på ett par timmar. Kul när det flyter.

Januari 2011:  En spännande och väldigt kall månad. Upptagen, upptagen och ändå hann jag med lite ändå. Emelie ringde och vi bokade in en dag. Kallt och snöigt, men vi körde ändå en session ute innan vi tog oss in i värmen.

Fick också besök i studion av Cilla och Linnea, som min fru lovat att jag skulle ta lite bilder på. Linnea levde ut framför kameran. I den åldern finns ingen hejd. Riktigt roligt.

Ett litet hopkok på bilder från 2011.

Ett underbart år med många nya vänner som jag fick äran att jobba ihop med. Lärt mig så mycket nytt och saknaden är stor. Jag hoppas verkligen inte att vi ska förlora kontakten, utan kunna mötas igen under bättre förutsättningar. Ni gav mig en tro på en framtid, synd bara att den togs ifrån oss. Men skam den som ger sig. Så 2012 here we go again.

Här kommer ett axplock med modellbilder från 2010.

En hel del bilder togs under året och nya modeller dök upp. Två nya var Emmelie F och Hanna E som gav mig några favoriter att ta med mig in i framtiden. Andra nya modeller var Ronja, Linn och Emma, tre underbara modeller att jobba med. Får inte glömma alla tidigare modeller som ser till att göra mina bilder till våra egna. Så ett Stort Tack till alla modeller som ställer upp och hoppas ni haft lika roligt som jag. Ooops, inte glömma mina makeupartister Hanna K och Camilla för att se till att modellerna är snygga och fina och att ni ger det där extra som behövs. Tack till Per för din eviga assistans under mina fotograferingar. TACK, TACK.

Månadens bild 2017

September 2017: Olga K

Augusti 2017: Jordan

Juli 2017: Viktoria Å

Juni 2017: Sofie o John

Maj 2017: Sara o Tomas

April 2017: Hanna D

Mars 2017: Gustaf O

Februari 2017:  Caroline S

Januari 2017: Molly
 

Månadens bild 2013.

Oktober 2013: Sofie L

September 2013: Bahareh

Augusti 2013: Nathalie R

Juli 2013: Ronja W

Juni 2013: Madeleine

Maj 2013: Alexandra E

April 2013: Emelie G

Mars 2013:

Februari 2013: Hanna

Januari 2013: Theo

Månadens Bild 2012

December 2012: Hanna D

November 2012: Marlene Z

Oktober 2012: Kristina K

September 2012: Lisa F

Augusti 2012: Hanna E

Juli 2012: Sarah E

Juni 2012: Nian P

Maj 2012: Sandra K

April 2012  Sofie L

Mars 2012: Linnea M

Februari 2012: Sarah Eckardt

Januari 2012: Alexandra E

Månadens Bild 2011.

December 2011: Emelie G.

November 2011: The Studio Fest

Oktober 2011: Alexandra från The Studio

September 2011: Alexandra E

Augusti 2011:  Milla poseing Sweet

Juli 2011: Henrik och Kristina

Juni 2011: Evelina W

Maj 2011: Jordbruk Vallby Friluftsmuseum.

April 2011:  Frida T

Mars: Louise E

Februari: Lasse S

Januari: Emelie G