Vintern närmar sig sitt slut!

Äntligen står våren för dörren och dagarna blir allt ljusare och varmare. Avslutar vinterhalvåret med lite bilder från Lisas fotodag tillsammans med Karpatia och Krypton. Vad jag minns från dagen var att det var väldigt kallt och att solen hade börjat gå ner.
Prövade ljuset från flera olika håll för att få lite variation på bilderna och att undvika att bli översprungen av de små fyrfota vännerna.

Nu när våren knackar på dörren så passar vi samtidigt på att fira 3 år i våra lokaler i Västerås. Detta gör vi med flera olika erbjudanden. Så passa på och få lite bilder på er själva eller på barnen eller varför inte på katten eller hunden. Vi önskar iallafall alla en underbar skön vår och hoppas vi möts i studion.
loading...
Etiketter: gott o blandat!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln