Modell för en dag VS Modellfotografering

Vad är skillnaden mellan en Modellfotografering och en Modell för en dag fotografering?

 

Vid en modellfotografering har det lagts ned tid på planering, teman, makeup redan innan det är dags att sätta igång. Vi har valt ut modell eller modell har valt oss för att försöka skapa det vi är ute efter.

En Modell för en dag fotografering är mer att få prova på lite av hur det går till. Ofta har kunden redan hittat något tema eller kläder, stil som vi kan försöka jobba utifrån. Så ibland liknar de varandra mer än vid andra tillfällen. Vi uppmuntrar kunden att tänka före, vad den önskar få ut av fotograferingen.

 

Så en Modell för en dag, kan bli så unik man vill göra den till. Vi avsätter oftast tillräckligt med tid för att vi ska kunna sväva och hitta på något speciellt vid varje tillfälle. Ibland kan det vara svårt att se skillnaden på bilderna när vi får chansen att bearbeta bilderna efteråt.

 

Själva tycker vi det är roligt vilket som, så vi jobbar alltid hårt med att försöka göra vårt bästa.

 

Här nedan ser ni lite bilder från Sonia's Modell för en dag fotografering hos oss, som vi fick chansen att jobba lite med bilderna efteråt. Så allt är upp till fantasin vad man vill göra med sin tid hos oss. Vi vill bara säga att vi verkligen älskar det vi håller på med.

 

 

loading...
Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln