Duktiga modeller för TFP photoshoots.

Ibland kommer duktiga modeller med fantastiskt spännande idéer för TPF photoshoots till oss på Next Step Studio. Extra exalterad blir ju i alla fall jag när man dessutom kan få in galna smink och hår kreationer- min favorit!
Hanna hörde av sig för ett tag sedan om att tolka en låt genom bilder. Jätte spännande! Det var dessutom en låt både Gert och jag hade relation till. Vilken det är får ni se om ni kan tolka själva.
Sminket i den tredje delen blev hur som helst väldigt kul och galet.
Jag planerar sällan innan jag börjar exakt hur mina makeuper ska se ut. Jag låtar det komma till mig under tiden, som jag brukar säga lite skämtsamt. Men lite så är det när man fotar också. Nya spännande idéer dyker upp samtidigt som man håller på.
Detta resulterade i Hannas fågel lika styling. Jag har bara använt mig av skuggor för att skapa detta fjäder lika looken på ögonen.


Hoppas ni har samma glädje av att titta på bilderna som vi!

 

Sofie

loading...
Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln