Ibland är det inspirerande med shopping

Jag är inte den som tyckt det varit kul att gå i klädesaffärer, nu med allt fotograferande gör det mig ingenting längre. Tycker faktiskt det är riktigt roligt. Går mest omkring och kollar in kläder som skulle göra sig bra på bild.

I juli var jag och vandrade med min familj på Ströget i Köpenhamn, då hittade jag en liten butik jag skulle vilja nämna. Lunico, en butik med kläder som man faktiskt lägger märke till, Fantastiska färger och mönster. Otroligt snygga jackor och bra priser. Dom köper in sina kläder via ett franskt företag och kläderna är uppsydda i Italien. Deras kläder påminner väldigt mycket om ett annat lite större och kändare företag, men priset är nästan hälften.

En liten butik jag rekommenderar om ni är på besök i Köpenhamn. En mycket trevlig ägare, bra service och lite extra rabatt om du köper nått extra.

Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln