Veckan som gått.

Nu har det gått över en vecka sedan hemkomsten från min underbara Asien resa, och man börjar nu känna sig hemma igen. Ingen jetlag! (som denna gång satt i flera dagar), Sverige klimatet man hade glömt bort för en månad, begränsande öppettider, hundar i koppel och svensktalande!! Hur bra vi än haft det så är det lite skönt att vara hemma faktiskt. Skönt att komma igång och jobba igen, så nu tar vi nya tag.

I Kuala Lumpur har jag även kollat på nya sminkmärken. Fick med mig lite olika paletter, fransar, hår accessoarer m.m. Det har varit väldigt inspirerande, då det finns en hel djungel med märken och produkter. Skönhet och utseende är väldigt viktigt där och speciellt märktes det i Bangkok. Där satt tjejerna i butikerna och sminkade sig/speglade sig i nästan varje affär. Ca 90 % av alla hade lösögonfransar och färglinser i olika modeller. Kunde ju inte låta bli att köpa med mig några hem som ska bli spännande att testa sen.

Så veckan som gått har varit fullt upp med jobb, vilket är jätte roligt! Har hunnit fota en heldel och även haft möte, köpt en ny bakgrund som var ett bra inköp. Sofie har blivit "gammal" så henne har vi också hunnit fira. Nu blir det soffmys och laddar upp för en ny vecka med mer jobb! I veckan ska vi även fota student som ska bli jätte kul. Hemskt när man tänker på hur längesen man själv tog studenten haha!

 

Camilla

Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln