April börjar nå sitt slut.

Bara en vecka kvar och våren är här. Förhoppningen om en vår är iallafall stor hos oss på Next Step Studio. Snart kan vi även vara ute och göra sessioner utan att frysa. Ännu en liten påminnelse till er med erbjudanden som bara räcker fram till sista april. Passa på och utnyttja dom. Det finns alltid ett bästa före datum på allt idag.

Vad kommer att hända i maj. Camilla kommer tillbaka från sin långa frånvaro i asien. Det ser vi fram emot. Vi hoppas ni kommer att nappa på vårt maj erbjudande vad gäller student och skolavslutningar.

Vi har också en liten överaskning som vi spar lite på. Hos oss finns inga förlorare, bara vinnare. Så håll utkik.

Upptäckte att vi lagt upp lite bilder på Isak, men vi får väl inte glömma bilderna på Cathrine. Så här kommer dom.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln