Påsklagen!

Påsken ska bestå av mat, godis och en massa ägg i olika former. Själv föredrar jag påskmusten under denna helg, påminner på något sätt om någon annan helg jag precis glömt bort vad den heter. Det blir iallafall juligt vackert med alla fjädrar som fästs i gamla grenar som trillat av träden. Tycker också om när barn får klä sig i sina rätta skepnader och glida runt och tigga från dörr till dörr. Vad gör inte de små liven för att få något att tugga på.

Vad kan man mer göra en helg som denna. Jo, påskstäda är kul. Utifall det kommer gäster måste det vara fint i huset. Alla städar och hoppas på besök. En helg att besöka andra och bli bjudna på mat och påskgodis, lite som med barnen fast utan det där lite udda omytet av kläder. Ja, påsken är en fin helg på alla sätt och vis.....men tror det var nån som dog den här helgen också för väldigt, väldigt länge sen. Men sånt kanske man inte ska tänka på när det finns så mycket godis att äta.

 

Själv har jag iallafall tagit lite roliga bilder på Mikaela och Linnea. Jag har blivit färdig och skickat iväg bilderna till Stockholm, så lite har blivit gjort. Här hittar du lite av bilderna till Kling & Co vi tog i veckan.

 

En riktigt Glad Påsk!

loading...
Etiketter: företag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln