Skära Torsdag!

Kära dagbok!

Idag har jag.....plockat tejp. Efter en liten färgburksmiss som jag inte tänker gå in närmare på så är nu min dotters rum klart vad gäller renovering. Nu återstår resten av plockandet och skruvandet. Trots detta så är iallafall Joumana's bilder klara. Kan bara säga "Fantastiskt vacker". Alltid kul när det blir bra. Nu är det dags att titta närmare på tvillingarna och Moods bilder som ska vara klara i nästa vecka. Så idag är dagen räddad vad det gäller arbete. Imorgon är det dags igen för lite Modell för en dag fotograferingar och sen blir det förhoppningsvis lite påskledigt. Vi får se.

Men här är iallafall några bilder på Joumana.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln