Reunion!

Idag var vi återigen samlade allihop. Kändes tryggt för en kort stund tills vi insåg att på tisdag far Camilla på semester. Vi önskar henne en kul resa, men vi kommer att sakna henne och lite avundsjuka är vi.

Idag tittade vi över vad som komma skall och gjorde en rolig parfotografering. Mer bilder från den kommer upp senare.

Sofie tyckte vi hade tagit riktigt bra bilder medans hon varit borta och när Camilla och jag satte oss och tittade igenom alla bilder, så kunde vi konstatera att vi faktiskt var lite stolta över vårt arbete. Det var nästen läge för en "high five". Nu är ju inte Camilla så lång, så vi avstod. Skulle kunna gjort en "low", men vi nöjde oss med en avskeds kram istället.

Men hon är snart tillbaka och säkert väldigt solbränd också.

På måndag siktar vi på lite produktfotografering herrmode. Modell på G och kläder på väg. Ska bli spännande.

Och förresten glöm inte och var med i vår Facebook tävling och vinn en hel fotografering med bilder och make och allt därtill. Så kolla Facebook!

Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln