En dag tillsammans med Emma o Caroline!

Idag har ägnats åt bilder som skulle retuschas lite. Steg upp och startade datorer och gjorde mig redo. Jobbade på en stund med Emmas bilder, men kom på att jag faktiskt hade glömt och titta på Games of Thrones igår kväll. Attsingen, vilken tur att det finns svtplay. Slösade bort en timme, men det var det värt. Riktigt bra serie det där. Nu vart det dags att sätta lite fart, hade tänkt och hinna städa allt hemma också innan kvällen. Han en hel del bilder, men hann väl inte riktigt lika långt med städningen. Hann iallafall dammsuga och skura lite golv. Känns som man gjort ganska bra ifrån sig iallafall.

Hann några bilder på Caroline också. Caroline var vinnaren av ett komplett "Modell för en dag" paket från vår invigning.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln