Invigning av Next Step Studio!

Efter många veckors slit och en hel del skratt så var vi framme vid invigningen. Först var vi ned till teatern och kom över lite hattar, klänningar och tuffa jackor från deras förrådsutförsäljning. Exakt klockan tolv kom första gästen och sen var det fullt hus till klockan sex. Camilla och Sofie sminkade och minglade, själv tog jag hand om dom som ville ha med sig en bild från dagen. Det vart en hel del bilder tagna, barn, vuxna, ungdomar och par t.o.m gravida hade tagit sig hit. Tog nog nån familjebild också om jag inte minns fel.

Det fanns champagne och snittar till gästerna och våra sambos servade. Med andra ord en riktigt lyckad dag och vi vill passa på att TACKA alla som kom.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: invigning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln