Två dagars färgsättning

Om du nu vill måla med finess, känsla och en kvalitet som närmar sig perfektion, använd inte någon legitimerad målare utan diplomerade makeupartister för det där lilla extra skapandet. Dom jobbar hårt och med högt tempo, ser varje vägg som en ny kund som ska kunna presenteras för fotografen så snabbt och effektivt och så snygg som möjlig. De ser inget konstigt i att fotografen är ute och röker medans de blir färdiga. Blir inte heller arga när fotografen spiller vit färg i håret på dom, ser det bara som att man hjälper till med stylingen. Tacksamheten är stor från min sida och sen gör dom sig ju så bra i sina nya uniformer. Tyvärr så vart min egen i en väldigt konstig storlek och sprack och satt väldigt konstigt på alla sätt. Som tur är finns detta förhoppningsvis inte på bild och hoppas att det inte blir någon imorgon heller. Efter två dar börjar de flesta väggarna fått färg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln