Reklam och Produktfotografering

Produktfotografering
Vad är en produktfotografering? Det kan vara allt från en mutter till en stylad modell som säljer allt från kläder till bilar. Som ni förstår kan priserna variera ganska mycket för vad man är ute efter. Men enklast är att säga när produkten endast fotograferas tex: katalog eller liknande. Så är det en enkel produktfotografering. Behövs en modell för att visa produkten blir den lite dyrare.

Enklare produktfotograferingar behöver inte kosta skjortan. För att du skall kunna få en uppfattning om priset, så ger vi dig här ett prisexempel.

Startkostand 500 kr exkl.moms
Produkt st 150 kr exkl.moms

Bilderna leveraras i originalupplösning och retuscherade på cd skiva.

Vid större beställningar begär offert.

Så här pratar vi igenom innan vad som skall göras och vad som ingår och lämnar dig ett pris.

Det är bara och kontakta oss och vi lovar att ge dig bra bilder till ett bra pris.

Reklam fotografering

Här lägger vi ner vår själ och hjärta för att ge dig det där lilla extra du önskar. Reklambilder kan vara allt du önskar. Vackra bilder, bilder som uttrycker något, bilder som förmedlar en känsla. Det viktigaste är att få fram det budskap du önskar med bilden.

Här hittar du reklambilden för ditt företag, nästa annonskampanj, bilden som ska sälja din produkt eller dig själv. Listan är lång. Ett exempel kan vara en ny popgrupp som behöver bilder för promotion eller cd-omslag.

Det kan vara modellfotograferingar och mycket mer.

Här sätter bara fantasin gränser.

Låt oss vara företaget som hjälper dig med dina bilder.

För mer information om priser. Kontakta oss.

Bildbanken
Istället för att hyra oss att fotografera kanske vi redan har bilden du söker. Låt oss tillsammans leta fram en bild som passar ditt syfte, kan vara för din företagsbroschyr eller din hemsida. Kanske behöver du nya bilder på väggarna på ditt företag.

Låt oss hjälpa dig. Ring oss så hjälper vi dig.

Bilder från 250 kr exkl.moms

Företagsbilder

Alltid tillgång till nya bilder
Varför inte hyra in oss på X-antal timmar i månaden per år och låt oss följa utvecklingen tex. inom ditt byggföretag. Vi följer upp och tar bilder från dina byggarbetsplatser, evenemang och andra händelser inom företaget. Bilderna kan sedan användas för reklam både i tryck och på nätet.

Låt oss hjälpa dig att hålla ditt företag med bilder både för framtiden och för ditt interna arkiv.

Prisexempel från/månad 2500 kr exkl.moms


 

Bilder tagna på uppdrag av Kling & Co

Tagen på uppdrag av The Orchestra