Om möblering och bakgrundsbilder.

På grund av inställd fotografering i helgen fick jag lite tid över till att möblera om lite i studion. Som med mycket annat så börjar det som ett litet projekt till att växa sig allt större. Hade egentligen bara tänkt att städa av lite extra noga, så det skulle bli lite fint. Men det slutade med flyttande av bakgrunder, skrivbord, möbler och tog betydligt längre tid än tänkt.
På kvällen så hade jag kameran till hands och kom på att det var länge sedan jag lekt med bakgrundsbilder. Jag brukade förr ta bilder på saker som skapade lite roliga mönster, kontraster som man sedan kunde lägga in tillsammans med sin huvudbild för att skapa lite roliga effekter och förändra känslan i bilden.
Så här kommer en bild skapad på detta sättet. Finns mycket roligt man kan göra om man får lite tid över en helg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln