Personalfotografering på Next step Studio.

Igår hade vi personalfotografering för mig och Camilla. Vi hade lite olika idéer på ombyten, styling och miljö- och jag måste säga att resultatet blev grymt! Camilla är en så otroligt duktig makeup- och hårstylist att jag kände mig snyggare än på väldigt länge!

Vi improviserade vartefter och Gert kom bland annat på att vi skulle bege oss utanför studion och använda oss av solen som ljuskälla. Vi hade tur med vädret och solen gav verkligen ett fint ljus. Utomhus fick vi snygga bilder på både mig och Camilla, men det är ett set bilder när Camilla ligger i en stol som jag bara älskar!

Vi tog även många olika set inomhus, bland annat närbilder och muskelbilder. Vi hade så kul att vi inte märkte vad snabbt tiden gick, hela dagen hade gått innan vi ens tittade på klockan! Här bifogar jag en bild på mig av utomhusbilderna, tänk vad en sjabbig nerklottrad vägg kan göra på bild!

                                       / Emina

Etiketter: gott o blandat!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln