Modell/Häst för en dag fotografering.

Någonting som alltid är en utmaning är utomhus fotograferingar, man vet aldrig hur vädret kommer att se ut på bokningsdagen. Lägger man sedan till en häst, så ökar man utmaning avsevärt. Hästar är väldigt vackra djur, som gör sig bra på bild, men de är inte alltid med på noterna. De kan vara rädda för blixtar, reflexskärmar och mycket annat smått och gott. De kan också precis som vi tycka att fotografen är en otäck djäkel.

Vad gäller posering är de inte heller lika anpassningsbara som människor. De lutar huvudet åt fel håll, de har öronen bakåt och ser aggresiva ut när man vill ta mjuka, softa bilder. Så här gäller det att samverka och inte stressa. Djurfotograferingar är lite extra spännande och då är det skönt när Camilla och Sofie slutar med makeupen och går över och blir fotoassistenter istället.

 

Här kommer nu lite bilder från vår fotografering tillsammans med Sophia och Katten, vilka skötte sig riktigt bra under vår lilla stund tillsammans. Så tack till Sophia för du stod ut med oss och alla myggen i skogen.

loading...
Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln