Tjejkväll på Next Step Studio!

I lördags hade vi en härlig tjejkväll på Next Step Studio. Fyra härliga tjejer i blandade åldrar kom och njöt av att bli ompysslade. Vi började med en lugn stund i loungen med lite champagne och snacks. Där fick tjejerna fylla i en liten önskelista på makeup och foto. Listan är valfri, men ger en bättre bild för oss om önskemål och personlighet. Så vi kan leverera de bästa bilderna och bästa makeupen för just DIG! Sedan var det dags för makeup och hårstyling för två av tjejerna. Både valde en sensuell svart sotning och stora lockar. Läppar och hår ändrade vi sedan för att passa alla olika outfits.
När de var klara gick de in till Gert för att fota första ombytet. Första bilderna sker alltid i lugnt tempo för att modellerna ska kunna slappna av och känna på hur det känns att stå framför kameran. Roligt nog blev det just första bilden som blev en av de bästa för två av modellerna!
Under tiden sminkade vi de sista två. En valde en plommonfärgad festmakeup och den andre gick också på en tuffare sotning med lite skimmer. Två av kunderna var själva makeupartister så extra rolig utmaning!
När alla hade fotat klart sina outfits mot olika bakgrunder var det dags för lite gruppbilder. Gruppbilder är svåra eftersom alla måste "se bra ut" samtidigt. Tjejerna var dock enkla att fota och vi fick några riktigt roliga och "spralliga" gruppbilder. När alla valt ut sina bilder och kända sig klara skulle brudarna vidare ut på stan för lite middag. Jätte trevlig kväll med massa fina bilder som slutresultat.

 

Vill ni boka in er på en tjejkväll? Kontakta oss på 073-528 97 60 eller kika på  www.nextstepstudio.se

 

Sofie, Camilla, Gert och Emina (genom Sofie)

.

Etiketter: modell för en dag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln