Behind The Horse and Modell Photo Shoot Scenes.

Idag for vi ut på landet, långt bort från stan. Kanske inte för mig själv, som bodde alldeles intill, men för mina centrum springande kollegor från stan. Vi packade bilen full och for iväg. Vi satte Camilla i arbete direkt med att fixa till Sophia när vi kom fram och Sofie och jag själv började med att rigga för Katten. Katten var inget lite mjauande djur utan en fyrbent häst. Stora djur gör inte jämnt som man säger och är inte jämnt med på att posera på order. Därför stor packning och dubbelt av allt. För er som inte är vana med den här typen av fotografering så funkar det på det viset att man har en av allting i närheten av hästen och en av allting långt bort, ifall det första skadas eller blir uppätet. Ni kan se ett exempel på det här på bilderna. Sofie offrade sig först och vi placerade vår backup Camilla en bra bit ifrån. (vilket ni kan se på bilderna)

 

Alvarligt talat så är det jätteroligt med den här typen av fotograferingar, när man löser allting på plats och inspireras av det man kan hitta i omgivningen. Ett stort "Du var jätteduktig Sophia", som stog ut med alla myggen, klättra omkring med hästen och poserade. Kanon. Jättekul. Tack till Cissi och alla er andra som parkerade hästen när den inte fick vara med på bild.

 

Gert, Camilla och Sofie

Etiketter: behind the scenes

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln