Varför inte!

Om man nu ska göra en studentfotografering utomhus, varför då göra det enkelt för sig. Man skulle kunna hitta en lugn, vacker och lite avsides plats att ta våra bilder på. Logisk tänkt. En miljö där man har möjlighet att kontrollera ljuset och där modell och fotograf kan känna sig trygga. Logiskt och praktiskt.

Vi tänkte....Varför det!

In i smeten av människor, mitt i rusningstid och ta bilder där ingen annan tar dom. Rörigt, stökigt, okontrollerbart, men oooh så roligt. Så vi for till city och fotade där bussar passerade och cyklar höll på att köra på oss. Efter det upp till Stora Torget och hittade lite sprutande vatten. Perfekt, tyckte vi. Cyklar och människor med i bild gör det inte enklare, men roligt.

Med andra ord...det vi tycker om....utmaningar. Varje fotografering ska vara en utmaning. Utmaningar, utvecklar oss och får oss att tänka till. Det är det vi vill. Ett steg till.

 

Stort Tack till Sandra som ställde upp och till på köpet lyckades bli blöt under en studentfotografering mitt i Västerås city.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: företag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln