Ny vecka.

Denna helg har varit fullspäckad med roligheter.

Årets första grillning med toppenväder vilket var helt underbart, dop av mina kära vänner Emma & Oskars lille Elton. Och för att inte glömma fototräffen i Hallsta. Mycket folk och mycket bra väder. Väldigt soligt och skönt, men förrutom härligheten så ställer tyvärr solens strålar till det ibland för smink o dyl. Vilket resulterar i rinnande ögon. Vissa är känsligare än andra, jag själv råkar ofta ut för rinnande ögon när solen skiner och det blåser. Jätte jobbigt om man lagt en snygg ögonmakeup och speciellt eyeliner. Det värsta är att när det väl börjat rinna, vill det gärna fortsätta. Det gäller att vara där och fixa till eventuella problem som makeup artist, dock är det inte alltid så lätt när det väl börjat rinna och eyelinern är utsmetad. Det bästa är egentligen att låta ögat vila, torka med en tops, gå in om man är känslig för sol eller blåst. Eller det bästa men även värsta Börja OM!! Dock kan ju ögat fortsätta rinna, det är ett dilemma!

Lite smakprov på en av fotograferingarna ifrån hallsta. Linnea hade riktigt tuff hårfärg så valde att göra en tuffare uppsättning och en blå färg på ögonen för att skapa kontrast. Blev riktigt bra bilder tycker jag och var roligt att jobba med

Linnea!

 

Camilla

Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln