Sommar och sol.

Nu börjar det änligen komma lite värme till detta land:)

Har ju varit van med varmare klimat och sedan frysit halft ihjäl i två veckor. Huden torr som en rostmacka:P

Nu när solen är starkare och badsäsongen närmar sig är det dags för detta ständiga tjat om spf. Men det är verkligen viktigt. Man får färg ändå (tveksamt) hade 50 spf i Thailand och var nästan lika vit som när jag åkte. SÅ spf 50 är väl kanske att ta i, iaf i Sverige. Men åtminstonde sfp som man smörjer med jämna mellanrum. Och rikligt, lägger man på ett tunt lager så kan en spf 10 te.x. bli en spf 5 istället.

Se till att ha UVA (ageing) och UVB (burning) skydd i båda. Jag har även solskydd i min dagkräm & minderalfoundation året runt för att skydda. Man behöver skydda huden så fort solen tittar fram, den tar på vintern med och om man sitter mycket vi datorn.

Så värt att tänka på för er datanördar där ute;) eller ni som sitter mycket vid datorn.

 

Camilla

Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln