Foto Makeup

Jag tänkte förklara lite om hur det går till när man sminkar för en fotografering! Många kanske inte är vana att använda så mycket makeup, därför kan det vara lite skrämmande när ni kommer till oss. När man fotograferar proffessionellt i studio använder man sig av väldigt starka fotoblixtar för att få fram spännande och snygga bilder. När man får en väldigt stark blixt i ansiktet "plattas" många konturer ut. Tar du tex bilder på dig själv i väldigt starkt solljus på sommaren kan du se att exempelvis näsan försvinner på bilderna. Därför måste man "trolla" lite med makeupen och förstärka alla drag extra mycket. Ska jag gå ut på krogen och sminka mig lite festsnygg sminkar jag mig antagligen ganska kraftigt, men ska jag fotas i studio lägger jag på dubbelt så mycket till. Därför kanske många får en chock när de kommer till oss! Men man får tänka på att väldigt mycket av sminket försvinner som sagt. Därför kan det vara bra att lägga lite extra krut på dina fina ögon!

 

/Sofie

Etiketter: hälsa och skönhet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln