Somethings you never wanted to end!

Ibland faller bara saker på plats. Ingenting går fel. Du kan bara njuta av det du gör och det känns rätt varje gång. Så kändes det att arbeta ihop med Sarah E. Vi tog färre bilder i varje session, vi hade en tid att passa, vi skippade mat och raster och när vi var klara hann hon köpa en korv med på tåget hem. När jag sen skulle välja bilder var det tufft. Varje ruta kunde väljas av flera olika orsaker. Vilken stil ville vi ha på bilderna, hur skulle vi passa ihop dom. Vi valde ut enskilt alla tre, Sarah, Camilla och jag själv. Visade sig att vi valt ut mer än en tredjedel av bilderna som togs under dagen. Med andra ord en himla massa bilder. Men medans jag satt och jobba med bilderna, så upptäckte jag att det gjorde ingenting. Normalt tröttnar man att jobba med bilderna från samma session efter några stycken, men här fanns alltid något som gjorde att de var kul att göra. Så Sarah...vill bara säga att du var helt otrolig och jag hoppas vi kan få ihop någon tid igen och jobba ihop något nytt. För er som undrar vem denna Sarah var har kunnat se henne på många av våra reklambilder här på Next Step Studio och för er som vill se mer bilder på henne kan gå in under "våra modeller", där ligger de också med möjlighet att ses i större formet. Om inte annat har ni kunnat se henne på TV, modevisningar och jag lovar att inom dom närmaste åren så har ni sett henne på fler ställen.

Du har en plats i mitt fotografhjärta. Stor Kram och stort Tack för ett fantastiskt jobb och för den person du är och kan vara och kommer att bli.

 

Fotograf Gert Bohlin

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: portfolie modell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln