Herr Mode på besök!

Idag träffades vi tillsammans med en massa kassar med alldeles nya och fräna kläder från Kling & Co. Sofie plockade ihop olika outfits, som det sedan skulle bli dags att föreviga. Nu saknades bara den manliga modellen, som dök upp efter en stund på cykel. Sofie drog in Tim i sminket och bättrade på det mesta. Hon tom. gav sig på skägget som hon tyckte behövde mörkas ner för att synas lite bättre på bild.

Efter det var det bara att mata på. Det skulle vara bilder framifrån, sida, rygg. Inte att glömma en helkropps bild också. Så vi sköt bilder i nån timme för att sedan andas ut lite med en fika och passade sen på att gå ut och ta nån bild i vårens sken. Kallt, kallt, kallt vart det. Vi gick in när det började snöa.

Men en hel del bilder fick vi ihop, så Kling & Co kommer att få sig lite bilder till sin hemsida.

Etiketter: företag

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln