Återspegling från invigning av Next Step Studio.

Många kom till vår invigning och vi vill passa på och tacka alla som var där. Många bilder blev det och jag var kanske inte med och mingla så mycket som jag borde. Men visst var det kul. Rörelse och människor om vart annat och flertalet kom nog att hamna framför kameran vid nått tillfälle. Jag kollade av ibland mot slutet på dagen om det var kö inne hos Camilla och Sofie, men det såg inte ut att tunnas ut förrän dagen nådde sitt slut. Jag hoppas verkligen att få återse många av er framför min kamera igen.

Här kommer lite bilder vi tog. De flesta finns säkert redan på Facebook, men nån bild finns nog bara här.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Etiketter: invigning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln