Utbildningsdag i Lila tecken.

Idag inväntade vi stort besök. På schemat stod utbildningsdag i sälj, strategi och etablering. I väntan på Kent Pettersson, säljchef på Löfbergs Lila passade vi på att putsa lite på det sista. Måla lite sprickor i fåtölj, kolla färgfläckar på golv, men så stod han då där äntligen i egen hög person. Vi matades med information och ställde frågor efter bästa förmåga, allt skedde över en kopp kaffe. Eftersom Kent är en fin människa påpekade han inte att kaffet kom från ett annat företag, men vad gjorde det. Vi fick också ett urval av kaffesorter och choklader att prova på i vår nya maskin han hade med sig. Så inte nog med att vi nu förhoppningsvis vet vad vi ska göra så har vi också Löfbergs Lila att tacka för något att dricka de närmaste veckorna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln