Tejpisdagen

Slipa gick snabbt och smidigt. Sen vart det lite spackla till, men sen kom helvetet. Tejpa överallt. Lister, tak, fönster och alla dessa sladdar och rör. Spelade ingen roll att jag sa att jag lovar att inte måla på dom. Tejpa på var svaret. Till slut åkte Maria iväg och fikade, då skulle man kunnat passa på och testmåla lite. Näää, jag fortsatte och tejpa. Sett för mycket på fuskbyggarna och förstod nog innerst inne att....skulle nog inte vara så populärt om jag började kladda på väggarna innan all tejp var slut. Tror vi tejpade åtta rullar och gjorde av med en hel rulle plast att täcka golv med. En riktigt tuff dag.

 

Men imorgon får jag måla......

 

Tack Maria för att du alltid finns och för att du håller mig kort.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln